ARTIKLER

OPERANORGE

OPERAPRODUSENTENES NETTVERK

ARTIKLER

 

PRØVESANG PÅ OPERAENS HOVEDSCENE 28.10.17

 

HØSTKONFERANSEN 2017

 

OPERA EUROPA-KONFERANSE I PARMA

Når man kommer som operasjef til et nytt land, er det essensielt å bli kjent med såvel landets sangtalenter som de etablerte sangerne man ikke har hørt før, sier Annilese Miskimmon. Det har hun gjort noe med.

 

LES MER

 

I forbindelse med premieren på operaen Wozzeck i Den norske opera & ballett 25.11.17, arrangerte OperaNorge sin årlige høstkonferanse.

 

 

 

LES MER

 

Teatro Regio var vertskap da 300 delegater fra operahus i hele Europa møttes til Opera Europas høstkonferanse 12.-15. oktober i Parma. Konferansen ble lagt til årets VERDI-festival, som går av stabelen hvert år i Verdis hjemlige trakter.

 

LES MER

 

 

ÅRSMØTE I BERGEN 2018

 

HØRINGSUTTALELSE

 

NY OPERASJEF I OSLO

Operasjef Annilese Miskimmon tiltrådte stillingen som operasjef ved Den Norske Opera & Ballett 1. august 2017. Fra 2012-2017 var hun operasjef ved Den Jyske Opera i Aarhus.

 

Bergen Nasjonale Opera (BNO) inviterte til årsmøte 16. mars, med påfølgende strålende forestilling av Den flyvende hollender i Grieghallen.

 

Høringsuttalelse om ekspertutvalgets rapport - Regionreformen. Foreningen OperaNorge har 20 medlemmer spredt over hele landet.

 

OPERANORGE

OPERAPRODUSENTENES NETTVERK

KONTAKT OSS:

 

Kari Eikli

Den Norske Opera & Ballett

E-post kari.eikli@operaen.no

Tel. 4791 5112 /