ARTIKLER

ANDRE NYHETER

OPERANORGE

OPERAPRODUSENTENES NETTVERK

ARTIKLER

ÅRSMØTE I BERGEN 16. mars 2018

 

 

 

 

Bergen Nasjonale Opera (BNO) inviterte til årsmøte 16. mars, med påfølgende strålende forestilling av Den flyvende hollender i Grieghallen.

Årsmøtet valgte programsjef ved BNO, Nicolai Riise, til ny styreleder, og operasjefen i Kristiansund, Line Lønning Andresen, ble valgt som nytt styremedlem.

 

Temaer som ble diskutert på medlemsmøtet samme dag var innspill til ny kulturmelding, innspill til ny regionreform og utarbeidelse av felles kontraktsmal for sangsolister.

Fast innslag var "Kysten rundt", der hvert kompani fortalte om sesongens utfordringer og høydepunkter.

 

På bildet til venstre: Direktør Olaf Mackenzie ved BNO sammen med vårt nye medlem, operasjef og sanger Hildegunn Pettersen fra Querinioperaen på Røst.

 

PRØVESANG PÅ OPERAENS HOVEDSCENE 28.10.17

 

HØSTKONFERANSEN 2017

 

OPERA EUROPA-KONFERANSE I PARMA

Når man kommer som operasjef til et nytt land, er det essensielt å bli kjent med såvel landets sangtalenter som de etablerte sangerne man ikke har hørt før, sier Annilese Miskimmon. Det har hun gjort noe med.

 

LES MER

 

 

NY OPERASJEF I OSLO

I forbindelse med premieren på operaen Wozzeck i Den norske opera & ballett 25.11.17, arrangerte OperaNorge sin årlige høstkonferanse.

 

 

 

LES MER

 

Teatro Regio var vertskap da 300 delegater fra operahus i hele Europa møttes til Opera Europas høstkonferanse 12.-15. oktober i Parma. Konferansen ble lagt til årets VERDI-festival, som går av stabelen hvert år i Verdis hjemlige trakter.

 

LES MER

 

Operasjef Annilese Miskimmon tiltrådte stillingen som operasjef ved Den Norske Opera & Ballett 1. august 2017. Fra 2012-2017 var hun operasjef ved Den Jyske Opera i Aarhus.

 

OPERANORGE

OPERAPRODUSENTENES NETTVERK

KONTAKT OSS:

 

Kari Eikli

Den Norske Opera & Ballett

E-post kari.eikli@operaen.no

Tel. 4791 5112 /